Καταφύγιο ζώων

Από την ίδρυσή της, το 1999, η ομάδα μας προσπαθεί να απαλύνει τον πόνο που προκαλείται στα ζώα από τους ανθρώπους.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Σητείας (Sitia Animal Rescue)ιδρύθηκε το 1999 και αποτελείται από μια μικρή ομάδα ανθρώπων, ένα μικρό δίκτυο από Έλληνες και ξένους που ζουν στην πόλη μας. Βασικός μας στόχος, με κάθε μέσο που διαθέτουμε, να προστατέψουμε και να περιθάλψουμε όλα τα ζώα της ευρύτερης περιοχής.
Διατηρούμε ένα καταφύγιο που φιλοξενεί περίπου 120 σκυλιά, τα οποία είτε υιοθετούνται είτε επανεντάσσονται στο περιβάλλον τους, μετά το πέρας συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος παραμονής στο καταφύγιο, και εφόσον είναι αρτιμελή και δεν έχουν ανάγκη θεραπείας . Στειρώνουμε, εμβολιάζουμε και αποπαρασιτώνουμε όλα τα αδέσποτα ζώα της περιοχής μας, και προωθούμε τις υιοθεσίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Παράλληλα, οργανώνουμε δράσεις για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την ευζωία των ζώων, και τη διατήρησή της, τόσο σε δεσποζόμενα όσο και σε αδέσποτα.

0

Υιοθεσιες

0

στειρωσεις

0

επεμβασεις

0

ευτυχισμενα ζωα

  • Dogs don’t enjoy being hugged as much as humans and other primates. Canines interpret putting a limb over another animal as a sign of dominance.

  • In ancient China, an emperor’s last line of defense was a small Pekingese dog literally hidden up his sleeve.

  • Some stray Russian dogs have figured out how to use the subway system in order to travel to more populated areas in search of food.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοιραστείτε ελεύθερα τις σκέψεις σας μαζί μας!christosΑρχική